4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Şenol tamam Bacev sırada

Transfer çalışmalarını sürdüren Kayseri Erciyesspor'un, Ankaraspor'da forma giyen Şenol ile prensipte anlaşmaya vardığı, Bulgaristan milli takım oyuncularından George Bacev ile de anlaşma noktasına geldiği bildirildi.

Basın Sözcüsü Aşkın Genç, bir süredir transfer görüşmelerinde bulundukları Ankarasporlu defans oyuncusu Şenol ile prensipte anlaştıklarını belirterek, "Ankarasporlu Şenol ile prensipte anlaştık. Anlaşmadaki ufak tefek pürüzleri de hallederek, bu futbolcuya önümüzdeki günlerde imza attırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca bir süredir görüşmelerde bulunduğumuz Bulgaristan 1. Lig takımlarından Vihren de oynayan milli oyuncu George Bacev ile anlaşmada son noktaya gelindi. Bu futbolcu ile de anlaşacağız. İki futbolcuya da imza attırarak, ay sonundaki kampa yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Öte yandan, Genç, Trabzonspor'da forma giyen eski futbolcuları Erdinç'in de takımlarına dönmek istediğini ifade ederken, "Erdinç'in, Kayseri Erciyesspor'a dönmesi için transfer görüşmelerine başladık. Görüşmeler önümüzdeki günlerde netleşir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 13:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?