4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Seyit İçgül'ün jübile maçı

Turkcell Süper Ligi takımlarından Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Seyit İçgül, Kayserispor ile oynanan jübile maçı ile aktif futbol yaşantısına veda etti.

Atatürk Stadyumu'nda Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan jübile karşılaşmasında Kayserispor, Kayseri Erciyesspor'u 4-2 yendi.

Tribünlerin boş olması nedeniyle futbola buruk veda eden Kayseri Erciyesspor'un takım kaptanı Seyit İçgül, futbola 1983 yılında Kayserispor alt yapısında başladı. İçgül, futbolculuk hayatı boyunca Kayserispor, B.B. Erciyesspor, Hatayspor, Kardemir Karabükspor, İskenderun Demir Çelikspor ve Erciyesspor'da forma giydi.

Kayseri Erciyesspor'da takım kaptanlığı yapan ve sezon başında takımında genel menejer yardımcısı olarak göreve başlayan Seyit İçgül, Erciyesspor forması altında Kayseri derbisi ile aktif futbol yaşantısını sona erdirdi.

Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor'u karşı karşıya getiren jübile maçında 10 dakika forma giyen Seyit İçgül, futbolcuların omuzlarında sahayı terk etti. Seyit'e kulüp başkanı Enver Kemaloğlu, Kayseri Erciyesspor'a ve Kayseri futboluna yaptığı katkılardan dolayı başarı plaketi verdi. İki takımın karşı karşıya geldiği zorlu jübile maçını Kayserispor 4-2 kazanırken, sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Gökhan, 20. dakikada Köksal, 29. dakikada İlhan ve 38. dakikada Bülent Bölükbaşı attı.

Kayseri Erciyesspor'un gollerini ise 46. dakikada İlkem, 68. dakikada Julio Sezar kaydetti.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, maç sonrasında yaptığı açıklamada Seyit İçgül'e bundan sonraki yaşantısında başarılar dilerken, takım olarak Pazartesi gününden itibaren Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2005 Pazar 23:36:15
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 15:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?