30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Süleyman Hurma sabır istedi

Ligin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan Kayserispor'da, genel menajer Süleyman Hurma, taraftara transfer konusunda endişelenmemeleri çağrısında bulundu..

Süleyman Hurma, ligde üçüncü sıraya yerleşerek haklı bir başarıya ulaşan takımlarının, aynı başarıyı transferde de göstermek istediğini söyledi.

Gazete ve televizyon haberlerinde çeşitli takımların transfer haberlerine yer verildiğini ve bundan dolayı kendi taraftarlarının da transfer beklentisi içerisine girdiğini belirten Hurma, 31 Ocak'a kadar önlerinde uzun bir zaman bulunduğunu hatırlattı.

Taraftarın doğru yolda olduklarına inanmaları gerektiğini vurgulayan Hurma, ''Kimse merak etmesin. Transferde ne yaptığını bilen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nasıl ki, sezon başında sabırla hareket edip en doğru transferleri yaptıysak, ara transferde de aynı başarıya ulaşacağız. Taraftarımız sabır gösterip, gelecek başarılı günleri beklesin. Metaneti elden bırakmasınlar.'' dedi.

Hurma, yurt içi ve yurt dışında transfer görüşmelerinin devam ettiğini, önümüzdeki günlerde imza aşamasına gelecekleri transferlerin olacağını bildirdi.

Bu arada, Fortis Türkiye Kupası maçlarının ertelenmesi nedeniyle Kayserispor'un Antalya kampı 14 Ocak tarihine kadar uzatıldı. 29 Aralık'ta başlayan kampın 9 Ocak'ta sona ermesi planlanmıştı.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 11:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?