4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Teknik Direktör Sağlam: Beşiktaş'ı yeneceğiz

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirterek, "Beşiktaş'ı yenerek üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz" dedi.

Futbolculara verdikleri 2 gün iznin bittiğini ve bugün itibarıyla Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Milli takımda oyuncularımız var. Rodic, Rashad ve Ivankov ülkelerinin milli takım kamplarında. Mehmet Topuz ve Ergün ise ümit milli takım kampında. Bildiğiniz gibi Gökhan da Türkiye A Milli Takım kampına çağrılmış, ancak şansız sakatlığı nedeniyle milli takım kampına katılamadı.

Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanarak, bu maçtan galip gelmek ve üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz" diye konuştu.

Ligde yerli antrenör kıyımının erken başladığını belirten Sağlam, "Bazı teknik direktörler olaya direnmeden, fazla sabır göstermeden, takımı başarıya götürmek için uğraş vermeden çok erken pes ediyorlar. Bu beni üzüyor. Ligde yerli antrenör bakımından erken kıyım başladı. Herkes şapkasını önüne koymalı ve nerede hata yaptığına bakmalı. Herkes işini en iyi şekilde yapmalı. İnşallah bundan sonra bu tür olaylar son bulur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2005 Perşembe 13:14:18
Güncelleme :6 Ekim 2005 Perşembe 13:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?