2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

3 aile birbirine girdi: 50 gözaltı

Niğde'de merkeze bağlı Kömürcü köyünde, üç aile arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Olaya karıştığı gerekçesiyle 50 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kömürcü köyünde muhtar Minnet Yıkılmaz ile Aslan ve Kaplan aileleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Köy halkının büyük bölümünün karıştığı kavgada, av tüfeği, taş ve sopaların kullanıldığı belirtilirken, olayda, Gurbet G. ve Ersoy A. av tüfeği ile bacaklarından, Selçuk A. sopa ile başından, Orhan A. ise aracının camının kırılması sonucu sıçrayan parçalar nedeniyle yüzünden yaralandı.

Yaralanan 4 kişi Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, köye gelen jandarma ekipleri, 50 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan 39 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, H.K, R.K, C.A, F.A, I.Y, S.Y, N.Y, A.Y, E.Y, İ.Y, ve M.Y'nin halen gözaltında olduğu ifade edildi.

Bu arada, jandarma ekipleri, Kömürcü köyünde geniş güvenlik önlemleri alırken, Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

AA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 15:09:57
Güncelleme :11 Şubat 2008 Pazartesi 15:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?