7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Çocuğa işkence vahşeti

Niğde'de nüfusuna geçirdiği küçük çocuğa, işkence ettiği iddia edilen bir kadın göz altına alındı. Küçük kız çocuğu ise hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, küçük yaştaki bir kız çocuğunun ailesi tarafından sürekli dayak yediği ihbarını alan polis ekipleri, Çayır Mahallesi Çayır Sokak'ta bulunan Kemal Kalayözü'ne ait evde arama yapmak istedi. Kapının kilitli olması nedeniyle kapıyı kırarak içeriye giren ekipler, bir odaya kilitlenmiş halde duran B.K. (Bahar Kalayözü-8) ile karşılaştı.

Vücudunun her tarafında yaralar ve morluklar bulunan küçük kız çocuğu, tedavi edilmek üzere Doktor Doğan Baran Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılırken, küçük çocuğa işkence yaptığı iddia edilen Serap Kalayözü, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Küçük Bahar'ın, Kütahya'da bulunan akrabaları tarafından Kalayözü ailesine teslim edildiği ve bu ailenin bir süre önce Bahar'ı nüfuslarına geçirdikleri belirlendi.

Öte yandan hastanede tedavi altına alınan küçük Bahar'ın, kendisine işkence yapanların bir an önce cezalandırılmasını istediği kaydedildi.

İlkokul 2. sınıfa kadar okuduğunu ancak Niğde'yi evlatlık olarak geldikten sonra okuyamadığını söyleyen küçük Bahar, geçirdiği kötü günleri, hastane duvarlarına çizilen çizgi film kahramanlarına bakarak unutmaya çalışıyor. Küçük Bahar'ın, tedavisi tamamlandıktan sonra Niğde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna teslim edileceği bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2006 Pazartesi 21:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?