8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Stadda soygun

5 Şubat Stadı'na giren hırsızlar, stat şefliği koridorlarında kebap ve kavurma pişirerek alem yaptıktan sonra 500 YTL değerindeki spor malzemelerini çaldı.

Alınan bilgiye göre, dün gece 5 Şubat Stadı'na giren kimliği tespit edilemeyen kişiler, stat şefliği odası, VIP odası, soyunma odası, kömürlük kapıları ile depo camını kırdı. Hırsızlar, stat önündeki seyyar kebapçının aracındaki piknik tüpünü, 1 kilo kavurma ile 1,5 kilogram et ve kebap şişlerini çalıp, stat şefliği odasında pişirerek yedi. Alem yapan hırsızlar girdikleri odaları dağıtırken, 500 YTL tutarındaki spor malzemesini de alarak kaçtı.

Öğle saatlerinde Niğdespor ile Bor Şekerspor maçı öncesi stada gelen görevliler olayı fark ederek polise haber verdi.

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Hırsızlar stat dışında seyyar satıcılık yapan bir vatandaşımızın arabasından kavurma, ciğer, et ve şişleri çalıp, stat şefi odamızın kapısını da kırarak içeriye girmiş ve yemek pişirmişler. Sobayı bile yakmaya çalışmışlar ve çay demleyip içmişler, daha sonrada kaçmışlar" dedi.

Polise olayın bildirildiğini ve sorumlularının yakalanmasını isteyen Kaplan, devlet malına zarar verildiğini ve sportif malzemelerin çalındığını söyledi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis ekipleri, parmak izi alarak, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2006 Pazar 17:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?