3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

MHP'li başkanlar Niğde'de toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İç Anadolu Bölgesi Belediye Başkanları Toplantısı, Niğde’de yapıldı. Yaklaşık 40 başkanın katıldığı toplantının ikinci bölümüne ise basın mensupları alınmadı.

Niğde Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan, konuşan toplumların doğruyu bulabilmek için her zaman yeni fikirler ürettiğini ifade etti. Aynı düşüncenin siyasi partiler için de geçerli olduğunu belirten İnan, MHP tavanı ile tabanı arasında köprü olması amacıyla bu tür toplantılar düzenleyerek fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ise, hükümeti eleştirerek, işsizliği yok edeceğini söyleyen hükümetin işsizlikle ilgili hiçbir girişimde bulunmadığını savundu. Çiftçinin, esnafın, memurun, işçinin halinde hiçbir değişiklik olmadığını söyleyen Çobanoğlu, iktidarları değerlendirebilmek için 100 gün veya 500 günün yeteceğini belirtti.

Çobanoğlu, "2 sene geçtikten sonra şöyle bir değerlendirme yapıyoruz; hiçbir konuda başarılı olamamış bir iktidarla karşı karşıyayız. Bırakın problemleri çözmeyi, mevcut problemlerin üzerine yeni yeni sorunlar eklenmektedir. ’Biz her yıl 1 milyon işsize iş sağlayacağız’ demişlerdi. Bırakın iş bulmayı, mevcut çalışanlarda işlerinden olmuşlardır" dedi.
Bu tür toplantıların tüm Türkiye genelinde düzenlendiğini belirten Çobanoğlu, 59. Hükümet’e rağmen yeniden belediye başkanı seçilen MHP’li belediye başkanlarının oluşturdukları projeleri paylaşarak, gelecek seçimlerde MHP’yi tek başına iktidara taşımak amacında olduklarını kaydetti.

Toplantıya Ankara, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Konya ve Karaman’dan
gelen MHP’li 40 belediye başkanı katılırken, toplantının ikinci bölümü basına kapalı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2005 Pazar 17:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?