19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Niğdespor Yine Sıkıntıda

Türkiye Üçüncü Futbol Ligi 1. Grupta mücadele eden ve içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarla boğuşan Niğdespor’un sıkıntıları bitmek bilmiyor.

Ligin ilk yarısını son sırada bitiren Niğdespor’dan şimdi de Bitlis Özgüzelderespor ile oynadığı karşılaşmaya yönelik savunma isteniyor. 19 Aralık’ta oynanan maç esnasında sahada doktor bulunmadığı yönündeki rapora istinaden Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Niğdespor’dan savunma istedi.

 
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Niğdespor’a gönderdiği yazıda, 19.12.2004 tarihinde 5 Şubat stadında oynanan Niğdespor-Bitlis Özgüzelderespor Türkiye 3. ligi 1. grup müsabakasında sahada doktor bulundurmayarak talimat hükümlerine aykırı davranıldığını ve bu durumun müsabaka hakeminin raporunda yer aldığı belirtildi.
Futbol Disiplin KuruluTalimatnamesi’nin 23. maddesi uyarınca Niğdespor’a para cezası verilmesi söz konusu olabileceği için 3 gün içinde savunma vermesi istenerek, bu süre içerisinde savunma yapılmaması halinde savunma hakkından vazgeçilmiş kabul edileceği belirtildi.


Bilindiği gibi sezona genç, deneyimsiz ve kısıtlı bir kadro ile başlayan ve ligde kalma mücadelesi veren Niğdespor, ekonomik sıkıntılarının yanı sıra birçok sorunla da uğraşmış, 19 kişilik kadrosuna rağmen ilk yarının son maçlarına doğru sakat, cezalı ve kadro dışı kalan futbolculardan dolayı son iki maça yedek oyuncusuz çıkmış, yedek kalecisini son iki maçta stoper oyuncu olarak sahaya sürmek zorunda kalmıştı.

Lokman Zor
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 15:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut erdogan IP: 81.215.85.xxx Tarih : 29.08.2007 17:08:54
ben nigde liyim nigde spor un 3. lige cıkmasını cok istiyorum niye kimse cıkıp yardım etmiyor nigde spor elinden geleni yapıyor maclarda bilr kaleciyi futbplcu gibi oynatıyor nigde nin 3.lig sonralar da süper lige yüksel mesini istiyor larsa yrdım etsinler zenginlerin her biri 1 milyar verse bu takım kalkınır ve güzel fubolcular alır ben nigde spor da oynamak isterim önceden istanbulun bayrampaşs tunaspor klubun de oynuyordum simdi gitmiyorum eger nigde spor klubu beni isterse seve seve oynarım ben 16 yasındayım daha futbolculugun ilk adımlarını atıyorum nigde sporda severek oynarım ve yükselmesi icin elimden geleni yaparım her mevkide oynuyorum nigdesporu sevenlere budan sevgilerimi yolluyorum ve halkını cok seviyorum herkese ıyı günler mahmut erdogan