18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

DYP Heyeti Karabük'te

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Yardımcıları Nevzat Ercan ve Dr. Binhan Oğuz ile Genel İdare Kurulu üyeleri Umut Arık, Muhammet Kelleci, Mehmet Karslıoğlu, Metin Gürsoy, Turan Altınoğlu ve Mustafa Önder, 2 günlük program çerçevesinde Karabük'e geldi. 

DYP Heyeti, DYP Karabük İl Başkanı Mehmet Çiftçi ve partililer tarafından Kemal Oyman Mevkii'nde karşılandı. İlk olarak Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nı (KARDEMİR) ziyaret eden DYP heyeti, burada Genel Müdür Dr. Osman Kılavuz tarafından fabrikanın durumu hakkında bilgilendirildi. Ziyaret öncesi hiçbir yetkili tarafından fabrika girişinde karşılanmayan DYP'li heyetin, brifing salonunda da bir süre bekletilmesi dikkat çekti. 

Ercan, KARDEMİR ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Benim de içinde yer aldığım 1995 yılındaki hükümette, KARDEMİR'in özelleştirilmesini kararlaştırdık. KARDEMİR'in zaman zaman finansal sorunlar yaşadığı daha önceki ziyaretlerimizde de karamsar tablolara üzülmüştük. Ama bugün geldiği noktada, yaptığı yatırımlarla bu fabrika hedeflere ulaşacaktır. Cumhuriyet'in ilk yıllarında inanmış insanlar tarafından kurulan bu fabrikanın daha sonraki yıllarda fabrikalar kuran fabrika unvanına ulaşması büyük Atatürk'ün önüne koyduğu hedeflerin sonucunda gerçekleşmiştir" dedi. 

Genel Başkan Yardımcıları ve heyet daha sonra sırasıyla Karabük Valisi Cemalettin Sevim, Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Akyüz'ü ziyaret etti.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 20:00:09
Güncelleme :14 Haziran 2006 Çarşamba 10:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?