18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Vali kentten ayrıldı

Son kararname ile Merkez Valiliği'ne alınan Karabük Valisi Cemalettin Sevim, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle ve köy muhtarlarıyla dün akşam iftar yemeğinde vedalaştı. 

Karabük Polisevi'nde düzenlenen yemekte konuşan Vali Cemalettin Sevim, Karabük'te görev yaptığı 3,5 yıllık sürede yapılan çalışmaları değerlendirdi. Görev süresince iyi bir ekiple çalıştığını ifade eden Vali Sevim, Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) projelerinin planlandığı şekilde devam etmesini istedi. Devletin kaynaklarının doğru ve adil bir şekilde dağıtılması gerektiğini söyleyen Sevim, "Kaynaklar çarçur edilirse halk, vergi vermekten imtina eder" dedi. 

Vali Cemalettin Sevim, Karabük'ün yılda 125 milyon YTL vergi ödediğini ifade ederek, hakettiği payın ödenmesi gerektiğini kaydetti. Yaptığı değerlendirme konuşmasının ardından Vali Yardımcıları tarafından kendisine verilen plakete teşekkür eden Sevim, daha sonra eşiyle birlikte yemeğe katılanlarla vedalaştı.
Sevim, bugün sabah saatlerinde de Valilik önünde düzenlenen veda töreniyle İstanbul'a gitmek üzere Karabük'ten ayrıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 12:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?