24
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Başbakan valiyi neden aradı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Valisi Nurullah Çakır'ı telefonla arayarak Kastamonu'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleştirilen Valiler toplantısının ana gündem maddeleri olduğu belirtilen bölünmüş yol projesi, sağlık, emniyet ve eğitim konusundaki çalışmaların Kastamonu'daki durumu hakkında Vali Nurullah Çakır'ı telefonla arayarak bilgi aldı.

Vali Çakır, düzenlediği basın toplantısında, "Başbakanımız telefonda özellikle üniversite ve Kastamonu-Ankara arası bölünmüş yol projesi çalışmaları hakkında benden bilgi istedi. Ben de Başbakanımıza, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken Cide ilçemizde yapılan gemilerin bazı ülkelere ihraç edildiğini belirttim. Başbakanımız 2008 yılı içerisinde tersanenin yaptığı bir geminin denize indirilmesi sırasında Kastamonu'ya gelebileceğini söyledi. Başbakanımızın beni telefonla araması Ankara'nın yatırımları takip eden bir bakışının olduğunu göstermektedir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 12:11:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf cevik IP: 88.246.108.xxx Tarih : 30.01.2008 02:30:58

Sayın Başbakanın,Sayın Valimiz Nurullah Çakır'ı araması bence en doğal hakkıdır,artık siyaset öyle Ankara'dan kanunlarla,yasalarla,resmi gazetede yayınlanıpta kim ne yaparsa yapsın mantığıyla değil;bizatihi yakından ilgi alaka ve takiple olmalı,ben şahsen burada Sayın Başbakanımızı alkışlıyorum benim memleketimin valisini arayıp bi nevi brifing aldığından dolayı,daha nice valilerimizi gece yatağından kaldırıp aramıştır kimbilir,,Bu Mememlekete hizmet eden tüm Bürokratlarımızı can-ı gönülden tebrik ederim,saygılar