5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Yıldırım'dan Kastamonu'ya dua

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım yeni yıla Kastamonu evliyalarını ziyaret ederek girdi.

Meclisteki renkli kişiliği ile tanınan CHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım eşi Asiye Yıldırım, oğlu Nafiz Yıldırım ve kayın biraderi Niyazi Erdoğan ile birlikte Kastamonu evliyalarından Şeyh Şabanı Veli türbesini ziyaret ederek dua etti. Milletvekili Yıldırım ziyarete gelen diğer vatandaşlarla da sohbet ederek Şeyh Şabanı Veli Külliyesi içerisinde bulunan ve zemzem suyu olarak adlandırılan sudan içti.

Yıldırım, türbe çıkışında "Yeni yılın ülkemize bereket huzur ve mutluluk getirmesi için dua ettim diyerek şöyle devam etti: "Benim için yeni yıl gidip eğlenmek değil. Benim yeni yıl programım, bu gece Kastamonu'ya ve ülkeme dua etmek. Kastamonu'da bulunan en büyük evliyalardan biri olan Şeyh Şabanı Veli hazretlerini eşimle, oğlumla ve kayınbiraderimle birlikte ziyaret ettik. Dua ettim. İnşallah 2006 yılı ülkemize bereket, huzur, mutluluk getirir. Ekonomik kalkınma ve güzelliklerle dolu bir yıl getirir. Kastamonu halkına güzelliklere vesile olur."

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 13:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?