7
Mayıs
2024
Salı
EKONOMİ

Asfaltlama çalışmaları tamam

Sinop merkezde gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 15 kilometrelik yol güzergahı asfaltlandı.

Sinop'un en güzide turizm mekanı olan Akliman mevkii, Ordu Köyü Kiraztepe, Korucuk, Ayancık yolu bağlantısı ile Bostancılı Köyü yollarında gerçekleştirilen bakım ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Yol güzergahlarını inceleyen AK Parti Sinop Milletvekili Cahit Can, ulaşımda yaşanan problemlerin aşılabilmesi için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Can, "Bu alanlardaki yollarımız delik deşik ve neredeyse kullanılamaz hale gelmişti. Karayolları ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında toplam 15 kilometrelik yol güzergahı bakımdan geçirildi ve asfaltlandı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 15:48:34
Güncelleme :15 Ağustos 2005 Pazartesi 16:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sukru Arslan IP: 84.5.132.xxx Tarih : 15.08.2005 17:48:51
Sinoplularin sayin vekili ve vekilin siyasi partisi AKP. Asiliniz olan milletin vekili olarak sizleri 15 km'lik gostermelik yolu yapmak yerine, guzel Sinop'umuzu "anayurda" (maalesef Anadolu yolu halen kapali Sinoplulara)baglayacak tunel insaatini bir an once bitirin,siz ve Ankarali diger akrabalariniz hafta sonu tatile gelebilsin kentimize. Ancak o zaman ilinize hizmet etmis olursunuz. Yoksa sahilde gostermelik 10-15 km. yol yapmak sizi affettirmez. 30 yil once Sinop yolunda camura saplanmistim, simdi de ayni olay. Buna "cagin ayibi" denir.