18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Ayancık sitesi tamamlandı

Sinop'un Ayancık İlçesi'nde 1995 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz aylarda tamamlanan Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan toplam 100 işyeri kurayla hak sahiplerine teslim edildi. 

Sitede bulunan işyerlerinin zemininde oluşan göçükler onarıldı. Sitenin çevre düzenlemeleri yapılırken site içi yolları da asfaltlandı. Elektrik, su ve kanalizasyon bağlantılarının yeniden elden geçirildiği sitede bulunan işyerlerinin lavabo, ayna, musluk ve iç kapıları yapılarak diğer eksiklikleri de tamamlandı. 

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, yapılacak kura çekilişi sonrası hak sahiplerinin uzun süredir beklediği işyerlerinin kendilerine teslim edildiğini söyledi. Ergün, "Nihayet icraat dönemimiz içerisinde, kısa sürede yeni sanayi sitemizdeki işyerlerini tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi ve sitemiz hizmete girdi. 

Böylece ilçemizin girişinde yıllardır bir çirkinlik, dağınıklık ve garabet abidesi gibi duran eski sanayi bölgesini de biran önce temizleme ve düzene sokma çalışmalarını da başlatmış bulunuyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 16:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ünal çeliker IP: 85.97.45.xxx Tarih : 27.06.2007 01:03:39
bende ayancıklıyım ayancıgın da ii gelişmesini istiyorum daha cok gezme alanları istiyorum