17
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

SİSAD'tan işadamlarına anket

Sinop Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSAD) tarafından Sinoplu işadamlarına yönelik "İş Adamı Tanıma Anketi" çalışması başlatıldı. 

Bin işadamı üzerinde uygulanacak olan anketle Sinop'un sorunları ve çözüm önerilerinden oluşacak verilerle, kalıcı projelerin geliştirilmesi hedefleniyor. Anket çalışması hakkında bilgi veren SİSAD Genel Sekreteri İrfan İsmet Gürsoy, 29 soru üzerine hazırlanan anketin "Sinop'ta para kazanıyorum" diyen herkese uygulanacağını söyledi.

Gürsoy, "Bu sorularda işadamlarımızın irtibat bilgileri ve sorunlarıyla çözüm önerileri ortaya çıkmış olacak. Fikirler toplandığında gerekirse bu çalışmamızı kitapçık haline getireceğiz. Çıkan projeler üzerinde çalışacağız. Bin kişiden çok orijinal fikirlerin çıkacağını düşünüyoruz. Siyasi ve ekonomik noktalarda ve ticari alanda girişimcimizin sesi olmak arzusundayız. Anketle işadamlarımızı tanımak, onları onure etmek ve Sinop'un sorunlarına projeler üretmek amacındayız. Resmi izin alındıktan sonra anketimiz uygulamaya geçirilecek" diye konuştu. 

Ankette "işadamının tanımı, çözülmesi gereken ana problemler, kalıcı çözüm seçenekleri, SİSAD'dan beklentiler, bilgisayar kullanımı ve yabancı dil bilgisi" ile ilgili soruların yer alacağı kaydedildi.
.
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 14:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem IP: 85.110.63.xxx Tarih : 3.02.2009 23:42:12

bu tür çalışmalar devam etmeli tebrik ederim işadamı