2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

'Bölgesel İhtiyaç ve Sorunları' toplantısı

Tokat'ın Çamiçi Yaylası Er Meydanı'nda Tokat ve Ordu'nun 'Bölgesel İhtiyaç ve Sorunları' ile ilgili toplantı düzenlenecek.

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu, AK Parti Tokat milletvekillileri Zeyid Aslan, Ergün Dağcıoğlu, İbrahim Çakmak, AK Parti Ordu milletvekilleri Eyüp Fatsa, Hamit Taşçı, Cemal Uysal, Karayolları Bölge Müdürü Bilal Demirtaş, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, kaymakam ve belde belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası başkanları, siyasi parti temsilcilerinin katılacağı toplantı, 21 Ağustos 2005 Pazar günü saat 13.00'te piknik yemeğiyle Niksar Çamiçi Yaylası Er Meydanı'nda başlayacak. Piknik yemeği sonrası saat 14.30'da Tokat ve Ordu'nun 'Bölgesel İhtiyaç ve Sorunları' görüşüleceği toplantı gerçekleşecek. Program toplantı sonrası şehir gezisi ile sona erecek.

Kumrulular Derneği Başkanı Muammer Ağuş, toplantıya üst düzeyde katılımın yüksek olacağı belirterek, "Amacımız yöre halkının kaynaşmasını sağlamak. Ayrıca, bölgenin geleceği açısından çok önemli olan bu toplantıda, sorunları masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 14:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?