7
Mayıs
2024
Salı
KÜLTÜR/SANAT

Tokat'ta İbrahim Erkal izdihamı yaşandı

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Topçam Şenlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde ünlü sanatçı İbrahim Erkal Tokatlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi halk oyunları ve sinevizyon gösterisi sunuldu.

Konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokatlıları çocuklarına şikayet ederek çocuklara seslendi. Çiçek, "Anne babanız size çöp dökme saati dışında çöp döktürürse dökmeyeceksiniz şehrimizi temiz tutacağız söz mü? Söz ise defterleriniz benden" dedi.
İbrahim Erkal’ın sahneye geç çıkması üzerine görevliler zor anlar yaşadı. Kalabalığı yatıştırmaya çalışırken elinden yaralanan görevli, ayakta tedavi edildi. Tokatlılardan özür dileyerek sahne alan İbrahim Erkal, "Hükümetimizin yol çalışmalarını hesaba katmadık. O nedenle geç kaldık" dedi.


Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Erkal, sevgi seli ile karşılaştı. Güvenlik önleminin yetersiz kaldığı konserde hayranları Erkal’ı öpebilmek için bir birleriyle yarıştı. Belediye zabıta ekipleri ile vatandaşlar arasında da zaman zaman tartışmalar yaşandı.


Seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla Tokat halkına unutulmaz bir gece yaşatan Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal, konserden ayrılırken ezilme tehlikesi geçirdi. Erkal, bir hayranın boynuna sarılarak bırakmaması sonucu zor anlar yaşadı.

TOKAT (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2004 Pazar 12:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?