3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

AKP'den iftar yemeği

AK Parti Tokat Milletvekili Resul Tosun, Tokat'ın 81 il arasında en yoğun hizmet alan illerden birisi olduğunu söyledi.

AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde partililer, bir araya geldi. İftar yemeğine, AK Parti Tokat Milletvekili Resul Tosun, Tokat Belediye Başkan Vekili Sami Dutoğlu, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Elibol, AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Sadullah Karataş ve partililer katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti Tokat Milletvekili Resul Tosun, Tokat'ın 81 il arasında en yoğun hizmet alan illerden birisi olduğunu kaydederek, "Hangi konunun üzerine gittiysek, hangi konuda hükümetimize müracaat ettiysek Tokat'ımızı kırmadılar. Tokat'ımızın isteğini geri çevirmediler. Bu çalışmaların kimi yeni başlıyor, kimi bitti ama hizmet devam ediyor. Hükümet icraatıyla, Tokat'ın dört bir tarafında her alanda en çok hizmet alan vilayetleri arasına girmiş durumda" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz ise, AK Parti iktidarının Türkiye'de geçmiş dönemlerde olan kısır çekişmelerin tamamına son verdiğini belirterek, "AK Parti'nin tek amacı bu ülkeye, insanına hizmet etmek ve bu ülke insanını laik olduğu yere getirmektir. AK Parti dediklerinin büyük bir kısmını yaptı. Bundan sonrada yapmaya devam edecek.

Yerelde Tokat'ın geneline bakıldığında yıllarca yapılmamış hizmetlere bizim zamanımızda el atıldı ve hızla yapılıyor. Yapılmayada devam edecek. Tokat'ta en büyük problemimiz çevre yolu, önümüzdeki yıl inşallah yapımına başlayacağız. İlimizde doğalgaz konusunda da ilkleri yaşadık. 4 büyük ilçemiz ve merkez olmak üzere 5 nokta inşallah önümüzdeki yıl doğalgazla tanışacağız. Bu hizmetlerimiz sizlerle beraber devam edecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2005 Cumartesi 01:01:49
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 20:01:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?