3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

AKP'li vekiller Tokat'ta

AK Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz, Ramazan Bayramı dolayısıyla il başkanlığında yapılan bayramlaşma töreninde katılımcıların bayramını kutladı.

Törene, milletvekilleri Av. Zeyid Aslan, Ergün Dağcıoğlu, Resul Tosun, İbrahim Çakmak ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekillerinin yaptığı konuşmalarla partililere hitap ettiği törende Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkede gerçekleştirilen atılımlara dikkat çekildi.

3 Kasım 2002 genel seçimlerinden sonra iktidara gelen AK Parti'nin devletle halkı bütünleştirdiğini kaydeden Av. Zeyid Aslan, "Cumhuriyet tarihinde ilk ve en yeni oluşumlarda AK Parti ve Başbakanımızın imzası vardır. Adsl ile tüm okullarımızdaki öğrencilerimizin dünyadan haberdar olmaları sağlanmıştır. Sağlık sektöründe sözleşmeli doktor ve personel dönemine geçilerek sağlık personeli ile hastaneler arasındaki uçurum kapatılmıştır" dedi.

Ergün Dağcıoğlu bayramın ilk gününde hastane, hapishane ve bazı ilçeleri gezdiklerini ve bayramlaştıklarını kaydederek, "Ülke olarak sadece Türkiye'de değil dünyada konuşulan bir hükümetimiz var. Dünyada barışı ve huzuru sağlamak amacıyla görüşmeler yapacak 2 başbakandan birisi halkımızın oylarıyla seçtiği Başbakan Erdoğan'dır" diye konuştu.

İsmail Avşar - Kenthaber / Tokat
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 16:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?