4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'li Genç'ten Özel İdare ziyareti

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, herkese eşit mesafede olduklarını ve hizmet yaparken önceliklerinin aciliyete göre belirlendiğini söyledi. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul’u makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hükümetin, yerinden yönetim anlayışıyla yerel yönetimlere daha fazla yetki verdiğini ve bu yeni anlayışın Trabzon'da meyvelerini vermeye başladığını belirten Genç, İl Özel İdaresi'nin yatırımlardaki başarısının kendilerinin yüz akı olduğunu kaydetti. Kendilerinin her köye, her insana eşit mesafede olduklarını dile getiren İl Başkanı Genç, "Bizim temel görüşümüz şudur; kırsal alana yapılan hizmette öncelik, aciliyete göredir. Bu anlamda kimsenin kuşku duymaması gerekiyor. Özellikle Köydes yatırımlarının planlanmasında bu faktör dikkate alınmıştır” dedi. 

Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ise uyumlu bir ekiple çalışmalarını sürdürdüklerini ve başarılarının ardındaki temel faktörün de bu anlayış olduğunu ifade etti. İl Başkanı Genç'e çalışmaları hakkında bilgi veren Kul, şeffaf bir anlayışla yürüttükleri çalışmalarla ilgili kendilerinden bilgi isteyen her siyasi partiye bilgi verdiklerini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 13:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?