3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Mesut Yılmaz Trabzon'da

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Rize'de bugün düzenlenecek mitinge katılmak üzere Trabzon'a geldi. Yılmaz'ı, 500 araçlık konvoyla Trabzon Havaalanına gelen kalabalık grup karşıladı.


Özel uçakla saat 10.45'de Trabzon Havaalanına inen Yılmaz'ı, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, eski milletvekillerinden Şadan Tuzcu, Ahmet Kabil, Avni Kabaoğlu, Süleyman Hatinoğlu, Avni Akkan, Anavatan Partisi Trabzon İl Başkanı Fahrettin Aksoy, ve Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı karşıladı.
Vatandaşlar, uçaktan inen Yılmaz'a, 'Başbakan buraya” şeklinde seslenerek sevgi gösterisinde bulundular. Bunun üzerine Yılmaz, apronun kenarına gelerek vatandaşları selamladı.

VIP salonunun önünde toplanan kalabalık grup, Mesut Yılmaz'ın salondan çıkışı sırasında izdihama neden oldu.
Mesut Yılmaz daha sonra üzerinde Türkiye haritası ve Türk bayrağı ile kendi fotoğrafının bulunduğu otobüse binerek, Rize'ye hareket etti.

Mesut Yılmaz'a havaalanından itibaren yaklaşık 500 araçlık konvoy eşlik etti. Uzun araç konvoyu nedeniyle Trabzon-Rize karayolu trafiğinde aksama yaşandı.

Öte yandan, Yılmaz'ı taşıyan uçak alana inmeden önce VIP salonuna girmek isteyen bir grup ile polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Mesut Yılmaz, bugün Rize Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak. Yılmaz daha sonra, Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 12:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?