3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

DSP Suiçmez'e emanet

Genel merkez kararıyla Demokratik Sol Parti (DSP) Trabzon İl Başkanı olarak atanan Avukat Sibel Suiçmez bugün yapılan törenle görevine başladı. 

Eski İl Başkanı Aytekin Köseoğlu'nun DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in danışmanlığına getirilmesinin ardından Köseoğlu'nun yerine bu göreve atanan Sibel Suiçmez, düzenlenen törenle koltuğuna oturdu. Aytekin Köseoğlu'ndan görevi devralan Suiçmez, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek ülke sorunlarının eğitimden sağlığa, sanayiden tarıma kadar tüm sektörlerde artarak sürdüğünü kaydetti. 

Gelinen noktada Türk halkının geleceğine ve yarınlarına güvensizlik duyduğunu ileri süren Suiçmez, "Demokratik Sol'un amaçladığı insanca ve hakça düzenin önündeki engeller, yaşamlarını emeğiyle kazanların, dar ve orta gelirlerin örgütlenmesi ve dayanışması ile aşılacaktır. Bu inanç ve güvenle, DSP Trabzon İl Teşkilatı da yeniden yapılanarak sizlerin huzuruna çıkmıştır. Bizlere düşen görev, geçmişte yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı halkımıza doğru biçimde anlatabilmek ve onlardan uçuruma sürüklenmekte olan ülkemizi, içinde bulunduğu bu durumdan kurtarmak için tekrar iktidar yetkisi istemektir. Bu istek ve azim, bilgi birikimi ve yetişmiş kadrolarıyla DSP örgütlerinde vardır" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 09:05:51
Güncelleme :9 Ekim 2006 Pazartesi 15:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
levent ASAN IP: 85.105.243.xxx Tarih : 10.02.2008 15:20:52

biz dsp li olarak sizden tek isteğimiz bu bayrak savaşında elimizden gelen neyse bizlere bildirilmesi yapabileceğimiz şeyler olduğunu bize tekrar anlatmanız biz herşeye hazırız bu ilerde en istikrarlı bi şekilde ilerlemenin en büyük yolu teşkilatlanmak ve biz buna hazırız dsp sevgisi bana çok eskilerden kalma yaşım 20 olmasına rağmen benim kadar yürekten dspli biriin olduğuna inanmıyorum mahalleler arasında örgütlenmek lazım ve sizden alacağımız destek sayesinde oluşabilecektir şimdiden tşk