3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Başbakan Erdoğan Trabzon'da

Partisinin Trabzon İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Başbakan Erdoğan, mahalli sanatçı Şeref Kara'nın, partisinin hizmetlerini öven, CHP Genel Başkanı Baykal'ı ise eleştiren atma türküleriyle moral buldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte Kurban Bayramı'nın son gününde partisinin Trabzon İl Teşkilatı tarafından 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Salonu dolduran kalabalığın coşkulu bir şekilde karşıladığı Başbakan Erdoğan, kendisine gösterilen ilgiden memnun bir şekilde salondakileri selamladı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da bulunduğu törende, horon ekiplerinin yaptığı gösterinin ardından mahalli sanatçı Şeref Kara, kemençesiyle Başbakan Erdoğan'ın yaptığı hizmetleri öven, CHP Genel Başkanı Baykal'ı ise eleştiren atma türküler söyledi. Türkülerine Başbakan Erdoğan'ın bayramını kutlayarak ve yaptığı hizmetleri överek başlayan Şeref Kara, daha sonra CHP lideri Baykal'ı eleştirdi. Şeref Kara'nın Baykal'a atfen "Yıllardır siyasette, hizmetleri nerede, sürekli konuşuyor, milletin nefretini kazanıyor" şeklindeki türküsünü salondakiler alkış tutarak, Başbakan Erdoğan ise dikkatle dinledi. Atma türkülerle oldukça keyiflenen Başbakan Erdoğan, türkünün sonunda Kara'yı alkışlayarak teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2006 Cuma 17:33:06
Güncelleme :14 Ocak 2006 Cumartesi 16:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?