1
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Hazaroğlu, yeniden seçildi

Bugün yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı Kongresi'nde mevcut Başkan Cafer Hazaroğlu yeniden bu göreve seçildi. CHP Trabzon İl Kongresi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapıldı. Divan Başkanlığı'nı CHP İstanbul Milletvekili İsmet Atalay'ın yaptığı kongrede Cafer Hazaroğlu, Necip Yıldız ve Hasan Ali Genç kayıtlı 259 delegenin oyunu alabilmek için yarıştı.

Yaklaşık 8 saat süren kongre ve oylama sonucunda oy kullanan 258 delegeden 95'inin oyunu alan Cafer Hazaroğlu yeniden bu göreve seçildi. Diğer iki adaydan Necip Yıldız 84, Hasan Ali Genç ise 79 oy alabildi. İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Cafer Hazaroğlu, yaptığı konuşmada kongreden CHP'nin galip çıktığını belirterek, "Kongrede hiçbir ters durum olmamıştır. Her şey saygı çerçevesinde gelişmiştir. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük özellik de budur. Beni bu göreve layık gören delegelere teşekkür ediyorum. Bundan sonra CHP'ye yakışır şekilde, yeni atılımlar içinde olacağız" dedi.

Buna göre Cafer Hazaroğlu başkanlığındaki İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
"Mustafa Akyüz, Ömer Bal, İrem Balkaş, Şeref Çakır, Recep Çiçek, Ö. Ercan Eren, Mehmet Gözaçan, Nurten Kadıoğlu, Lütfü Karakullukçu, H. Salih Kolcu, Şenol Özkarabekir, Eşref Pehlivan, İsmail Pekşen ve Gülen Tüfekçioğlu."

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 11:25:38
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 10:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?