4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Eşine bakılmadı şikayetçi oldu

Zonguldak'ta, halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdüğü eşine bakılmadığını iddia eden şahıs, hastanenin acil servisi doktorlarını Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları Kurulu'na şikayet etti.

Eşi Selma Nair'i (23), halsizlik ve yüksek ateş şikayetleriyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne götüren Zülfü Nair, doktorların kendileriyle ilgilenmediklerini öne sürdü. Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin kalabalık olması nedeniyle doktorlar A.K.A. ve Z.G.'nin eşine bakmadığını ileri süren Zülfi Nair, özellikle Z.G.'nin kendisine "Bıçak yarası getirin" diye tepki gösterdiğini kaydetti.

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hasta Hakları Kurulu'na şikayet dilekçesi yazdığını belirten Nair, "Akşam saatlerinde eşim rahatsızlanınca Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdüm. Kayıt yaptırarak beklemeye başladık. Acil servis oldukça kalabalıktı. Bizim sıramız geldiğinde doktorlardan A.K.A. kağıtları masaya atarak, 'yeter' diyerek odasına gitti. Diğer doktor Z.G, eşime neyi olduğunu sordu. Daha sonra da 'Buraya niye geldin?' deyip arkasını döndü ve çıkarken bana da 'Bıçak yarası getirin' dedi. Bizimle ilgilenilmeyince bu kez Zonguldak Devlet Hastanesi aciline gittik.

Burada ise 38 derece ateşi bulunan eşime gerekli müdahalede bulunuldu. Bize davranışlarından dolayı her iki doktordan da şikayetçiyiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 13:49:41
Güncelleme :19 Mart 2006 Pazar 14:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?