5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Antalya maçına geniş güvenlik

4 Aralık Pazar günü oynanacak ve zirveyi yakından ilgilendiren kritik Antalyaspor-Bursaspor maçı için, geniş güvenlik önlemleri alınacak.

Antalyaspor-Bursaspor maçında, seyircilerin stada rahat ve güvenli giriş yapabilmeleri için geniş güvenlik önlemleri alınacağı bildirildi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Antalya Valiliği'nde düzenlenen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, 4 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda oynanacak Antalyaspor-Bursaspor maçında seyircilerin stada daha rahat ve güvenli giriş yapabilmeleri için bazı önlemler alındığı belirtildi.

Bilet satış yerleri ile turnikelere ulaşan bölümde güvenlik bariyerleri oluşturulacağı vurgulanan açıklamada, bileti olmayan seyircilerin bariyer içine alınmayacağı kaydedildi.

Açık tribün biletlerinin Atatürk Kapalı Spor Salonu gişelerinde satılacağı ifade edilen açıklamada, maçın bilet fiyatlarının da kapalı tribün 25, açık tribün 15, portatif (misafir takım) ile Adopen tribünlerinin 10 YTL olarak belirlendiği bildirildi.

Açıklamada, biletlerin, maç günü saat 10.00'da satışa çıkacağı ve turnikelerin saat 16.00'da açılacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 11:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?