6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Bursa eksik çalıştı!

BURSASPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medical Park Antalya deplasmanda karşılaşacak Bursaspor hazırlıklarına devam etti. Yeşil-beyazlı takımda, Manchester Maçı'nda sakatlanan Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ivan Ergiç çalışmaya katılmadı.

Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. İlk 20 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, saha ortasında yapılan toplantı ile başladı. Futbolcularla bir süre saha ortasında konuşan Sağlam, Şampiyonlar Ligi maçlarının unutularak, ligde oynanacak Antalyaspor maçına odaklanmalarını istedi.

Ardından kondisyon çalışmaları yapan Yeşil-beyazlı takım, antrenmanın basına kapalı bölümünde Antalyaspor maçının taktiğini çalıştığı öğrenildi. Antrenmana, Şampiyonlar Ligi C grubu 4. maçında Manchester United ile yapılan maç sırasında sakatlanan Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ivan Ergiç katılmadı. Volkan ve Ergiç'in durumunun ciddi olduğu, Sercan'ın durumunun ise yarın yapılacak kontrollerinin ardından netleşeceği belirtildi.

BURSASPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK
BURSASPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 12:53:03
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 15:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?