3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Bursaspor daha agresif olacak

BURSASPOR DAHA AGRESİF OLACAK

Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, 34. haftanın sonunda tekrar şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inandığını belirterek, "Agresif yapıya büründüğümüz zaman tekrar başarılı olacağız" dedi.

Konyaspor maçının ardından İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Bölükbaşı, ilk maçların her zaman zor geçtiğini söyledi. Konyaspor'un toparlanmış bir takımla mücadeleye çıktığını ifade eden Bölükbaşı, "Bize top oynatmadılar. İlk yarı biz iyiydik, ikinci yarı Konyaspor bizden iyiydi. İlk maçlar zor olur, o yüzden puan kaybettik. Diğer taraftan baktığımız zaman, aldığımız bir puan belki şampiyonlukta çok lazım olacak. Bundan sonraki maçların çok farklı olacağına inanıyorum. Agresif yapıya bürüneceğiz ve bu şekilde arkadaşlarımız daha başarılı olacak" diye konuştu.

"BİZ GENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Bu sezon da şampiyon olacaklarına inandığını söyleyen Bölükbaşı, "Çünkü geçen yılın şampiyonu Bursaspor iyi futbol oynuyor. Konya maçı ölçü değildir. Geçen yılki agresif futbolu, yırtıcı oyunumuzu göstereceğiz. Trabzonspor kendi evinde Ankaragücü'ne puan kaybetti. Biz de puan kaybedeceğiz. 16 haftada köprünün altından çok sular geçecek. Önemli olan 34. haftada nerede olduğumuzdur. Ben Bursaspor'un 34. hafta sonunda şampiyon olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bölükbaşı, yeni transfer Kenny Miller'ın Türkiye'ye gelen en iyi yabancı oyunculardan birisi olduğunu ifade ederek, "Pas alması lazım. İnşallah bu takım içinde yapılırsa Miller'dan çok yararlanacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 13:47:01
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 15:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?