3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Bursaspor'u hırs bastı

BURSASPOR'U HIRS BASTI

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan antrenmanda Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. 5'e 2 pas-pres çalışması ile devam eden idmanın basına kapalı bölümünde ise yeşil-beyazlı takımın taktik ağırlıklı çalıştığı öğrenildi. Antrenmana grip olan Ahmet Arı ve topuğunda yara bulunan Ozan İpek katılmadı. Vederson, Volkan Şen ve İsmail Haktan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"MEHMET SAK VE İBRAHİM'İ HIRS BASTI"

Antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti. Altay'dan transfer edilen Mehmet Sak ve uzun süredir sakatlığı sebebiyle formadan uzak kalan İbrahim Öztürk'ün istekli görüntüsü dikkat çekti. İskoç golcü Kenny Miller ise zaman zaman takım arkadaşlarıyla şakalaştı.

"SİZİN SAYENİZDE EVLENDİM, ÇOCUĞUM OLDU"

Antrenman öncesi tesislere gelen engelli Mehmet Balaban, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile sohbet etti. Sağlam sayesinde dünya evine girdiğini belirten engelli taraftar, "Sizin sayenizde çocuğum oldu. Size çok dua ediyorum" dedi. Ertuğrul Sağlam'da Balaban'ın antrenmanı izlemesine izin verdi.

Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

BURSASPOR'U HIRS BASTI
BURSASPOR'U HIRS BASTI
BURSASPOR'U HIRS BASTI
BURSASPOR'U HIRS BASTI
BURSASPOR'U HIRS BASTI
BURSASPOR'U HIRS BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 17:46:04
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 00:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?