5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

İllerarası Uludağ Kupası kapsamında Atlı Spor Kulübü Binicilik Tesisleri'nde gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası'nda dereceye giren sporcular belli oldu.

Atlı Spor Kulübü Binicilik Tesisleri'nde yapılan Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası, Yeni Biniciler (D+), Yetişkin Biniciler (D.C.C.+) ve Usta Biniciler (B.B+A.) olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmalar ile son bulurken, organizasyona toplam 30 yarışmacı katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in de hazır bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası'na binicilik tutkunları da büyük ilgi gösterdi. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalar sonunda, Yeni Biniciler (D+) Kategorisi'nde 1.'liği Sushima adlı atıyla Atahan Deliormanlı, 2.'liği June adlı atıyla Louisa Körmendi, 3.'lüğü de Fort Ebony adındaki atıyla Melisa Tapan kazandı.

Yetişkin Biniciler (D.C.C.+) Kategorisi'nde ise, 1.'liği Fair Way adlı atıyla Yelda Erkal, 2.'liği Kimberly isimli atıyla Josef Nahmiyas, 3.'lüğü ise Margo adlı atıyla Sıtkı Doğuşlu kazandı. Usta Biniciler (B.B+A.) Kategorisi'nde ise, yarışmaya Zarragosa adlı atıyla katılan Kemal Öncü, 1'inci olurken, Witness adlı atıyla Dilara Pars 2.'liği, O'Keefe adındaki atıyla Uğur Yılmaz da 3.'lüğü kazandı.

Öte yandan ödüllerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in elinden alan sporcular, böyle anlamlı bir organizasyonda yarışmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ederken, bu tür organizasyonlara bundan sonra da ev sahipliği yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2005 Pazar 15:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?