1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bu nasıl dostluk maçı

Bursa Mustafakemalpaşa İlçesi Yeşilova Beldesi'nde Çetinspor Kulübü tarafından düzenlenen Dostluk Turnuvası'nın final maçında iki takım taraftarları birbirlerine girdi. Olaylar güvenlik güçlerinin müdahalesiyle önlendi.

Mustafakemalpaşa İlçesi'nde 12 Ocak'ta başlayan turnuvada 12 takım mücadele etti. Yeşilova Belde Stadı'nda oynanan final maçında Karaoğlanspor ile Dere Mahallespor karşı karşıya geldi. Karşılaşma sırasında sahada oyuncular arasında başlayan tartışma büyüyerek saha dışına taştı. Olaylarda iki takım taraftarları birbirlerine girerken, bir otobüsün de camları kırıldı. Olaylar takviye jandarma ekiplerinin gelmesiyle güçlükle bastırıldı. Turnuvada Dere Mahallespor'u 3-2 yenen Karaoğlanspor şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Dere Mahallespor, üçüncülüğü Tepecikspor elde etti.

Turnuvada 13 golle Refik Tanış gol kralı olurken, en centilmen takım ödülünü Doğancıspor, en centilmen sporcu ödülünü ise Tepecikspor'dan Taner Kirezci aldı. Yeşilova Belde Belediye Başkanı Şaban Altın, "Yeşilova Çetinspor'un düzenlemiş olduğu 15. turnuvayı başarıyla tamamladık. Beldemiz bundan sonra da spor konusunda her zaman çeşitli organizasyonlarla başarılara imza atmaya devam edecektir" dedi.

İlçe Spor Müdürü Emin Turhan da, "Turnuvanın son maçında spora yakışmayan davranışlarda bulunulmasını kınıyorum. Dileğimiz bir daha bu görüntülerin yaşanmamasıdır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 10:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?