2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bursa'da Levent Kızıl'la 2. dönem

Bursaspor'un Olağan Genel Kurulu'nda Levent Kızıl, oy çokluğuyla yeniden başkanlığa seçildi ve Yeşil-beyazlı kulübün 24. başkanı oldu. 

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Olağan Genel Kurul'da 704 üye oy kullanırken, 563 oy alan eski Başkan Levent Kızıl, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul'da diğer aday Mesut Mestan ise 137 oy aldı. 4 oy da geçersiz sayıldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Genel Kurul'un ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, yeniden başkanlığa seçildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Genel Kurul'a çok büyük bir katılım oldu. Herkes Bursaspor'a sahip çıktığını gösterdi. Bütün kongre üyelerine bana ilgi gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bursaspor, Süper Lig'de, bundan sonra görevimiz daha da ağır. İnşallah insanların bu teveccühüne layık oluruz. Yükümüz ağır, camiamıza hayırlı olsun. Önümüzde daha güzel günler var. Divan Kurulu'na teşekkür ederim. Mesut Mestan'a da teşekkür ediyorum. Centilmence bir yarış oldu. Bursaspor'a parasını bağışlamış bir arkadaş, teşekkür ederim" diye konuştu. 

Levent Kızıl, yerli oyuncu transferini tamamladıklarını, sadece Volkan Bekiroğlu'nun bonservisinde pürüz olduğunu da kaydederek, "Yabancı oyuncu arayışımız ise sürüyor" dedi. Kızıl ayrıca, Teknik Direktör Raşit Çetiner ile yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 

Bursaspor'da yeniden başkanlığa seçilen Levent Kızıl'ın listesinde şu isimler yer alıyor:
"Ali Karasu, Mete Öz, Mehmet Çavuşoğlu, Murat Yanıklar, Haluk Özkıyıcı, Ahmet Genç, Turgay Dursun, İrfan Koç, Saffet Akarsu, Mehmet Genyörü, Ekrem Şenal, Hakan Öztürk, Evsel Yılmaz, Suat Mutafoğulları."
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 01:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?