5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bursa'nın grafiği yükseliyor

Bursaspor Dış İlişkiler Sorumlusu Hasan Erdem, Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde Çanakkale Dardanelspor ve Sakaryaspor maçlarından mutlaka galibiyet alıp ilk yarı hedefini başarıyla tamamlayacaklarını söyledi.

Erdem, Süper Lig yolunda kesinlikle risk almak istemediklerini belirtti. Çanakkale Dardanelspor ve Sakaryaspor maçlarını kazanıp Süper Lig yolunda önemli bir yolu daha katedeceklerini ifade eden Erdem, iki haftadır deplasmanda oynandıklarını hatırlatarak, "Seyircimiz ile buluşarak Çanakkale Dardanelspor maçını kazanacağız. Taraftarımızın iki haftalık bir özlemi var. Bu yüzden bu maç şölen havasında geçeçek. Galibiyeti taraftarımıza hediye edeceğiz" dedi.

Antalyaspor maçında kaleci Şenol ile girdiği mücadelede ayağı kırılan Eser Yağmur için çok üzüldüğünü ifade eden Erdem, "Çok koşan ve iyi mücadele eden bir oyuncuydu. Ancak, takımda 24 oyuncu var. Diğer oyuncuların Eser'i aratmayacağını inanıyorum. Eser'in yokluğunda herhangi bir aksama yapmadan başarılı grafiği devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kentte bir coşku oluştuğunu vurgulayan Hasan Erdem, beklenen bir özlemin neticesinde ve alınan başarılar sayesinde her maça şampiyon edasında çıktıklarını söyledi. Bursaspor camiasına böyle bir sevinci yaşattıkları için mutlu olduklarını vurgulayan Erdem, başarı grafiğinin yükseldiğini ve bununda mantıklı bir grafik olduğunu sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 12:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?