2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bursa'nın rotası Mersin'e döndü

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nin lideri Bursaspor, kar yağışı sebebiyle ertelenen Türk Telekomspor maçının ardından rotasını Mersin İdmanyurdu maçına çevirdi.

Bursaspor, basına ve taraftara olarak gerçekleştirdiği antremana düz koşu yaparak başladı. Karla kaplı bir zeminde yapılan antremanda futbolcuların tümünün neşeli olduğu gözlendi.
Antreman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Raşit Çetiner, federasyonun lig maçlarını ertelemesinin kendileri açısından kötü olduğunu belirtti.

Mardinspor maçını da kötü hava koşulları nedeniyle oynayamadıklarını, diğer rakiplerinin birer maç oynamalarına karşın kendilerinin hala lige başlayamadıklarını ifade eden Çetiner, "Oyuncularımız mantelite olarak lige henüz hazır değil. Ertelemeler kötü oldu. Oyuncularımın konsantrasyonu bozuldu. Şimdi yine disiplinimizi bozmadan Mersin İdmanyurdu maçına hazırlanacağız. Cumartesi ve pazar günü için iki hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Bir rakibimiz Eskişehirspor olabilir, ancak diğer takım daha belirleyemedik" şeklinde konuştu.
Ligin her türlü sürpriz sonuca gebe olduğunu ifade eden Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Egemen Korkmaz da, maçlar ertelense de hazırlıkları çok iyi bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

Konsantrasyon kaybı gibi bir durumun sözkonusu olmadığını vurgulayan Korkmaz, "12. sıradaki takımın bile Süper Lig'e çıkma şansı var. Biz favori görünsek de matematiksel olarak kesinleşmeden işimiz bitmiş olmayacak. Çalışmalarımız sürüyor. Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak avantajımızı korumak istiyoruz'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 17:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?