1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor aslan gibi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Bursaspor'da teknik direktör Raşit Çetiner, 2. yarı için ilk 2 etap çalışmalarını tamamlayan futbolcularının performanslarından memnun olduğunu söyledi.

Teknik direktör Çetiner, bayram öncesi takımın çalışmaları ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, çalışmaların gayet iyi geçtiğini belirterek, " 2. etap sona erdi. Çok ağır antrenmanlar yaptık. Çok disiplinli çalıştılar. Hepsi aslan gibi." diye konuştu.

Şuana kadarki çalışmalardan bir hayli memnun olduğunu dile getiren Çetiner, "Çalışmalarda ortaya konan mücadeleye sevindim. Normalde dünden itibaren Antalya'dan dönmeyi planlıyorduk.İyi ki kampımızı Bursa'da yapmışız. Artık Mardin maçı haftasına giriyoruz. İki günlük bayram izninin ardından çarşamba akşamı 20.00'de çalışmalara yeniden başlayacağız." şeklinde konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl da, takımın devre arası çalışmalarından bir hayli memnun. Kızıl, takımın görüntüsünden oldukça memnun kaldığını işaret ederek, "Allah'a şükür büyük bir sıkıntımız yok. Raşit Hoca'nın her iki yarıda da oynattığı farklı kadrolar birbirine denk. Yeni transferlerimiz Burak ve Ertuğrul da gayet etkiliydi. Transferde nokta atışı yaptığımızı gösterdik" açıklamasını yaptı.

.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2006 Pazartesi 11:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?