1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor beraberlikle yetindi

Bursaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında, sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. 

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, maç sonrası yaptığı açıklamada, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirtti. Yeşil-beyazlı taraftarlara da teşekkür eden Başkan Kızıl, "Bugünün en sevindirici yönü, benim için kaleci Ömer hakkında çıkan speküleasyonların boşa çıkmış olması. Ömer, bu ülkede hakkında spekülasyon yapılacak en son futbolcudur" dedi. Başkan Kızıl, henüz galibiyetle tanışamadıklarını da ifade ederek, Çaykur Rizespor maçında bu şansızlıklarını kırarak, galip geleceklerini ifade etti. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, sıcak havanın iki takımı da etkilediğini kaydederek, takımının oynadığı futboldan memnun olduğunu dile getirdi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maçın ardından yaptığı açıklamada, güçlü Gençlerbirliği karşısında futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini söyledi. Ligin 3. haftasında yine gol atamadıklarına işaret eden Çetiner, ''Bu hep böyle gitmez. 

Gençlerbirliği gibi Türkiye'nin en diri, fizik kapasitesi yüksek takımlarından birini bu kadar mahkum oynatabilecek bir takım olduğunu sanmıyorum. Takımlarını canı gönülden destekleyen taraftarımıza ve galibiyet için varını yoğunu ortaya koyan futbolcularıma teşekkür ederim'' diye konuştu. Çetiner, oyuncu değişikliklerini geç yapıp yapmadığı yönündeki soruya ise, ''Ben öyle gördüm. Taraftara göre hareket edersek daha kötü duruma düşeriz'' diye cevap verdi. 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, her iki takımın da iyi mücadele ettiğini ve pozisyonlar bulduğunu, ancak kendi takımının pozisyon sayısının daha fazla olduğunu ifade etti. Takımının sergilediği futboldan memnun kaldığını ifade eden Bakkal, ''Bursa gibi zor bir deplasmandan puanla döndüğümüz için mutluyuz. Her geçen hafta daha iyi oynuyoruz. Kendi futbolumuzu sahaya daha iyi yansıtıyoruz'' dedi. 

Bursasporlu futbolcu Egemen Korkmaz, Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen galip gelemediklerini, gelecek hafta galibiyet ile tanışacaklarını söyledi. 

Yeşil-beyazlı bir diğer futbolcu Volkan Bekiroğlu da, Gençlerbirliği karşısında takım olarak gol pozisyonlarına girdiklerini, ancak değerlendiremediklerini kaydederek, "İkinci yarı rakip takım, biraz daha forvete ağırlık verdi. Kanatlardan istediğimiz hücumu yapamadık. Geçen haftaya oranla iyi oynamadık, ama sıcak havaya rağmen inanılmaz mücadele verdik" ifadelerini kullandı. 

Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Mehmet Nas da, Bursa'da iyi bir atmosferin bulunduğunu ve iyi mücadele verdiklerini söyleyerek, gelecek haftalarda form grafiklerinin artarak süreceğini söyledi. Kırmızı-siyahlı file bekçisi Gökhan Tokgöz ise, karşılaşmada net pozisyonlar bulduklarını, ancak bunları değerlendiremeyince 1 puana razı olduklarını dile getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2006 Pazartesi 05:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?