5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bursaspor Beşiktaş'ı yakaladı

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, resmi ürünlerin satışında Beşiktaş'ı yakaladıklarını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Levent Kızıl, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ürün satışlarında yakalayamadıklarını, ancak Beşiktaş'a yetiştiklerini belirtti. Kendilerinin daha şampiyon olamadıklarını hatırlatan Kızıl, çok büyük bir avantaj yakaladıklarını kaydetti. İlk defa bu kadar güzel bir hava yakalandığını belirten Levent Kızıl, herkesi yarın oynayacakları Çanakkale Dardanelspor maçına davet etti.

Devre arasında yapılacak transferler hakkında da bilgi veren Levent Kızıl, "Raşit hocayla görüştükten sonra bize sunduğu rapor doğrultusunda transferleri gerçekleştireceğiz. Eser'in oynadığı mevkiide Veli, Mehmet Al ve Ömer Kaplan oynuyor. Alacağımız oyuncular bunlardan daha kaliteli olmalı" şeklinde konuştu.

Antalyaspor maçında kaleci Şenol ile girdiği ikili mücadelede ayağı kırılan Eser Yağmur'un bugün tedavi için Almanya'ya gideceğini kaydeden Kızıl, "Eser, parkta oynarken sakatlanmadı. Eser, Bursaspor için mücadele ederken sakatlandı. Eser'in maç paraları her hafta hesabına yatacaktır" dedi.

Başkan Levent Kızıl, ayrıca Gempot firmasının yarınki maçta Bursaspor'a 10 bin dolar bağışlayacağının müjdesini verdi.

.
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 16:07:00
Güncelleme :10 Aralık 2005 Cumartesi 16:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?