1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor rekor deneyecek

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nin lideri Bursaspor'un, hafta sonunda kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma şölen havasında geçecek. Yeşil-beyazlı ekibin puan aldığı takdirde Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceği karşılaşmada Yeşil-beyazlı yönetim ve taraftarlar, şov yapmaya hazırlanıyor.
 
Vakıfköy Orhan Özselek Spor Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Bursaspor İdari Asbaşkanı Murat Yanıklar, yeni çıkan şampiyonluk forması, futbolcuların resimlerinin bulunduğu Bursaspor atkısı ve şampiyonluk bayrağı ile Bursaspor kartını tanıttı. Futbolculardan Miu ve Eser'in de hazır bulunduğu toplantıda açıklamada bulunan Yanıklar, Antalyaspor karşısında alacakları 1 puanın kendilerine yeteceğini, maç sonrasında 15 bin kişiyle timsah yürüyüşü yapmayı planladıklarını söyledi. 15 bin kişinin katılması düşünülen timsah yürüyüşün stattan başlayarak Merinos'a kadar olan bölgede yapılmasının planladığını ifade eden Yanıklar, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için de ilk başvuruya yanıt beklediklerini söyledi.
 
Yeni çıkan Bursaspor ürünlerinin Cumartesi günü Bursa Store'de satılmaya başlanacağını söyleyen Yanıklar, yeni çıkacak Bursaspor kartını da tanıttı. 35 YTL ila 150 YTL arasında değişen fiyatlarla satılacak kartın sahipleri arasından her hafta çekiliş yapılacağını kaydeden Yanıklar, "Bir taraftar, her hafta takımla deplasmanlara gidip futbolcularla birlikte o havayı teneffüs edecek. Yönetim ile maçı seyredip o heyecanı yaşayacak. Bu sayede Bursaspor ile taraftarlar arasında organik bir bağ oluşturacağız. Ayrıca bu kart sayesinde store mağazalarından indirimli maç bileti alabilecekler. Bursaspor antremanlarını seyredebilecekler" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 14:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necati karauysal IP: 88.240.170.xxx Tarih : 2.01.2007 21:38:45
ben koyu bir bursaspor taraftarıyım ve bursaspor kartını nasıl alındığını bilmiyorum ve bu konuda bizi bilgilendirmenizi istiyorum. ayrıca storedeki ürünlerin biraz daha ucuzlamasını istiyoruz saygılar .... cevabınızı bekliyorum