2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bursaspor Süper Lig'e hazırlanıyor

Türkiye 2. futbol ligi A kategorisi lideri Bursaspor Dış İlişkiler Sorumlusu Hasan Erdem, ikinci yarıda bütün maçları kazanıp sezon bitmeden şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini ve ikinci yarıda yönetim kurulu olarak Süper Lig hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Yeşil-Beyazlı kulübün Dış İlişkiler Sorumlusu Hasan Erdem, "İlk yarıda yakaladığımız başarıyı ikinci yarıda da yakalamak istiyoruz. Süper Lig'e iyi bir zemin hazırlamak için ikinci yarıda çalışmalara başlayacağız. Bizden sonra gelecek yönetime iyi bir takım emanet etmeliyiz, bu yüzden iyi bir zemin oluşturmalıyız. Eğer mevcut yönetim devam ederse bizde Süper Lig'e iyi bir takım hazırlamalıyız" dedi.

Yeni transferler Ertuğrul ve Burak Akdiş'den övgü ile bahseden Erdem, futbolcuların çok kaliteli oyuncular olduğunu ve Bursaspor'a faydalı olmak için geldiklerini ifade etti. Yeni transfelerden beklentilerinin olumlu yönde olduğunu kaydeden Erdem, "Futbolcuların katkısı ile takım daha da başarılı olacaktır. Bursaspor'a bir ivme kazandıracaklar. Takımda farklı bir heyecan oluştu" şeklinde konuştu.

2005 yılında takım olarak bir çok ilklere imza atıldığını söyleyen Hasan Erdem, Antalya yerine Bursa'da kamp yapmanın kendileri için daha iyi olduğunu ifade etti. Futbolcuların birlik ve beraberlik içinde olduklarını hatırlatan Erdem, başarının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Kimseden rehavete kapılmamalarını isteyen Erdem, "Matematiksel olarak garantilemeden kimse şampiyonluk sevinci yaşamasın" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 13:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?