1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor tribün şovu yapmaya hazırlanıyor

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nin lideri Bursaspor'un, bu hafta kendi sahasında Altay ile oynayacağı karşılaşma, şölen havasında geçecek. Yeşil-beyazlı ekibin kazandığı takdirde Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceği karşılaşmada yönetim ve taraftarlar, tribün şovu yapmaya hazırlanıyor.

Bursa Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Bursaspor İdari Asbaşkanı Murat Yanıklar, taraftarın şovu için her türlü desteği sağladıklarını söyledi. Altay'ın önemli bir rakip olduğunu söyleyen Yanıklar, "Bursaspor'dan herkesin beklentileri var. Biz de tribünlerin şovuna yönelik araçlar sunmak istedik. Türkiye'nin gözü bu maçta olacak. MHK bile bunun önemini düşünerek bu maça hakem olarak Cem Papila'yı atadı" dedi.

Taraftarların kötü tezahürat yapmamasını isteyen Murat Yanıklar, "Bu maçı aldığımızda Süper Lig'e artık kesin gözüyle bakabileceğiz. Taraftarlardan takıma destek olmalarını istiyoruz. Türkiye'ye örnek olabilecek trgbün şovuna yardımcı olmalarını istiyoruz. Bloklar arasına yeşil ve beyaz 18 bin karton dağıtıp, muhteşem bir görüntü oluşturacağız. Tam-tam balonlar ve konfeti ile stadı şenlik alanına çevireceğiz. Bu şovumuz, Süper Lig'e çıkıncaya kadar devam edecek" diye konuştu.





.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2006 Cumartesi 16:04:48
Güncelleme :9 Nisan 2006 Pazar 11:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?