1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor zafer sarhoşu

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç, Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmelerinin galibiyete ayrı bir değer kattığını belirterek, "Çok pozisyon yakaladık, bunları atsaydık, skor daha farklı olabilirdi" dedi.
 
Bursaspor'un Antalyaspor ve Sivasspor mağlubiyetlerinin ardından 37 yıl aradan sonra deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup etmesi yeşil-beyazlı camiayı sevince boğdu. Basın Sözcüsü Ahmet Genç, Sinan Kaloğlu'nun 16. dakikada attığı golün dışında Zafer Biryol ve Pancu ile çok net pozisyonlar kaçırdıklarını hatırlatarak, "Bunları atsak skor daha farklı olabilirdi. Bizim açımızdan çok önemli bir galibiyet aldık.
Fenerbahçe'yi 37 yıl aradan sonra deplasmanda yenmemiz, dün akşamki galibiyetimize ayrı bir değer kattı" diye konuştu.

Bazı spor yorumcularının maçın sonucuna Fenerbahçe açısından baktığını, Bursaspor'un aldığı galibiyetin geri plana itildiğini ifade eden Genç, "Bursasporlu futbolcular dün akşam Fenerbahçe karşısında muhteşem olarak nitelendirebileceğim bir oyun sonrası sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Bir gol atıp üstüne yatmadık. Oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettik. Sinan, Zafer ve Pancu ile yakaladığımız net pozisyonlar da vardı. Maç sonrası yapılan değerlendirmelerle sanıyorum futbolcularımızın emeğine de saygısızlık ediliyor. Fenerbahçe bize yenilmedi, biz Fenerbahçe'yi yendik" ifadelerini kullandı.
 
Bu arada Bursaspor'da futbolculara A Milli Takım'ın Macaristan ve Moldova ile yapacağı maçlar nedeniyle futbolculara 3 gün izin verildi. Yeşil-beyazlı ekibin, 5 Ekim Perşembe günü saat 15.00'te Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde toplanarak Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 16:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?