1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor'a büyük destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor'a Avrupa standartlarında tesis kazandırmak amacıyla Özlüce Spor Tesisleri'nin ihalesini yaptı..

Dört firmanın katıldığı ihalede, tekliflerinin alınmasının ardından kazanan firmanın gelecek günlerde açıklanacağı bildirildi. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, ihalenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i ziyaret ederek, teşekkür etti.

Şahin, ziyarette, Bursaspor'un korunması, yaşatılması ve geleceğe sağlıklı şekilde taşınması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Göreve geldiklerinde Özlüce Spor Tesisleri'ni bitireceklerinin sözünü verdiklerini anımsatan Hikmet Şahin, bugün gerçekleştirdikleri ihaleyle bunun ilk adımını attıklarını belirtti.

Bursaspor'a destek olmanın, kente yatırım yapmakla aynı anlama geldiğini ifade eden Şahin, ''Yarım kalan tesisleri bitireceğiz. Çünkü biz başladığımız işi bitiririz. Yıllar önce olduğu gibi Bursasporumuzu yeniden altyapıda sporcu yetiştiren bir kulüp haline getireceğiz'' dedi.

Türkiye'nin 4. büyük kenti Bursa'nın 2. ligde bulunmasının yakışık almadığını söyleyen Şahin, ''Sezon sonunda Süper Lig'e çıkarak, bu hedefe ulaşacağız. Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Başta başkan Levent Kızıl yönetimine, teknik kadroya ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz de Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ni bitirerek bu başarıyı taçlandıracağız.'' dedi.

İhalenin yapıldığını duyar duymaz teşekküre giden Levent Kızıl, göreve seçildiği günden bu yana Bursaspor'a verdiği destekten dolayı başkan Şahin'e teşekkür etti. Şahin'in, Bursaspor'un maddi ve manevi açıdan en büyük destekçisi olduğunu ifade eden Kızıl, ''Bu desteğinin yanı sıra Özlüce Tesisleri'nin de yapımına başlayarak, Bursaspor'a kurumsal olarak ayrı bir katkıda bulunduğu için başkan Şahin'e ayrıca şükran borçluyuz. Biz de sezon sonunda şampiyon olarak bu desteği karşılıksız bırakmayacağız'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 09:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?