5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bursaspor'da 1967 ruhu

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından, 1967 ruhunu canlandırmak amacıyla düzenlenen ''Süper Lig'e Büyük Yürüyüş'' balosu görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

 Kültürpark Altınceylan Havuzbaşı Tesisleri'nde düzenlenen geceye, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Levent Bıçakçı, Milli Takımlar Başsorumlusu Fatih Terim katıldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, gecede yaptığı konuşmada, balonun kentte sağlanan birlik ve beraberliğin perçinlenmesi amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Şampiyonluk balosunu Atatürk Stadı'nda daha muhteşem şekilde kutlayacaklarını belirten Kızıl, geceye katılan herkese teşekkür etti.

Geceden erken ayrılan Fatih Terim ise Bursaspor'a başarılar diledi. Milli Takım'da futbol oynamanın bir yarış olduğunu vurgulayan Terim, gönlünün tüm takımların bu yarışta olmasından yana olduğunu kaydetti.
Bursa Valisi Nihat Canpolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, yeşil-beyazlı kulübün yerinin Süper Lig olduğunu belirterek, Bursaspor'un, birlik ve beraberlik içinde Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını söyledi.
Gecenin sonunda ise ünlü assolist Petek Dinçöz sahne aldı.
Büyük bir coşku içinde geçen ve çok sayıda davetlinin katıldığı baloda, kulübün kurucu üyelerine ve 1967 yılında 1.Lig'e çıkan takımın oyuncularına plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 06:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?