5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bursaspor'da hakeme öfke

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde oynanan maçta Uşakspor, kendi sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Busasporlu taraftarlar kendi aralarında kavga etti ve bulundukları tribün koltuklarını sahaya fırlattı. Bursasporlu taraftarlar, güvenlik nedeniyle uzun süre tribünlerden çıkartılmadı.

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maç sonrası yaptığı açıklamada, rakiplerinin kendilerine karşı daha istekli ve hırslı mücadele ettiğini belirterek, "İstediğim oyunu oyuncularım sahaya yansıtamadı. Kazanmak isterdik. Her takım bize karşı daha hırslı ve kazanmak için var gücüyle savaşıyor. Biz bu durumdan rahatsız değiliz ancak oyuncularımı kötü etkiliyor. Çok kaliteli bir oyun çıkarmadık. Ama netice itibariyle bir puan aldık. Lig çok uzun bir maraton. Biz şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve kazanmamız gereken çok maç var.

Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Herkes sahada olanları gördü. Uşakspor çok diri ve iyi mücadele eden bir ekip. Puan durumundaki yerine bakıp değerlendirirseniz yanılırsınız" dedi.

Bursasporlu futbolcular Serkan Recber ve Serdar Topraktepe ise, "Hakem maçı çok kötü yönetti. İyi başladık gol de bulduk ama çok kötü bir gol yedik. Uşak zor bir deplasman. Uşaklılar 1 puana inanılmaz sevindi. Biz büyük bir takımız. Büyük takım gibi davranacağız. Deplasmanda 1 puan aldık. Takımda sorun yok, hakemler 4 haftadır bize karşı bir tavır aldı. Kendi sahamızda dayak yer gibi top oynuyoruz. İkili mücadelelerde bize karşı olumlu değiller" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2005 Pazar 20:44:45
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 03:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?