1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Bursaspor'da Süper Lig kutlaması

Turkcell Süper Lig'e yükselen Bursaspor, bugün yapılan antrenman öncesi şampiyonluk pastası kesti. 

Vakıfköy Orhan Özselek Spor Tesisleri'nde sabah idmanı öncesi esnafın gönderdiği şampiyonluk pastası, Teknik Direktör Raşit Çetiner ve kaptan Serdar Topraktepe tarafından kesildi. Pasta kesiminin ardından yeşil-beyazlı ekip, hafta sonu oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
 
Bu arada, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve beraberindeki heyet, BTSO Başkanı Celal Sönmez'i ziyaret etti. Bursaspor'dan alacağı parayı kulübe hibe eden Sönmez'e teşekkür eden Şankaya, "Sayın Sönmez, Bursaspor'dan alacağı parayı kulübe hibe etmiştir. Alacakların bağışı konusunda Celal Sönmez lider olarak öndedir. Kendisine Bursaspor adına teşekkür ederim" dedi.
 
Divan Kurulu'nun Bursaspor'a büyük fayda sağlayacağını belirten BTSO Başkanı Sönmez ise "Bursaspor'dan alacağım olan 600 bin doları Bursaspor'a seve seve bağışlıyorum. Bursaspor, Bursa için büyük bir markadır. Bursaspor'un Süper Lig'e yükselmesiyle çok daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. Levent Kızıl'ın görevine devam etmesi çok sevindirici. Güzel günler Bursaspor'u bekliyor. Bursaspor'u her zaman desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
 
Öte yandan, Bursaspor'un efsane teknik diröktörlerinden Muhtar Tucaltan, ölümünün 4. yılında Emirsultan Mezarlığı'ında bulunan kabri başında anıldı. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ve yöneticiler, Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, yeşil beyazlı formayı giyen eski Bursasporlu futbolcular ile Tucaltan'ın yakınları, kabir başında dua etti. Tucaltan'ın oğlu Orhan Tucaltan, Başkan Kızıl'a teşekkür ederek, "Bu camia çok büyük bir camiadır. Vefa ile büyümeye devam edecektir. Bursaspor süper lige yükseldi, babam mezarında rahat uyusun" dedi.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 09:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?