2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bursasporlu Karagöz ve Hacivat

2003-2004 sezonunda Teknik Direktör Georghe Hagi ile birlikte Bursa'ya gelen Rumen futbolcular Lulian Miu ve Fresineanu Bursa'nın tarihine hayran kaldılar.

 
Bursaspor dergisinin Büyekşehir Belediyesi Karagöz evinde yaptığı röpörtajda ilginç pozlar veren ikili, Karagöz ve Hacıvat kostümü giyerek Bursa'yı ne kadar sevdiklerini bir kez daha gösterdiler.

Herkesin ipi Bursaspor'un göğüslediğini düşündüğünü söyleyen Miu ligin çok uzun bir maraton olduğunu vurguladı. Her maçı, her rakibi ciddiye almaları gerektiğini ifade eden Miu, "Konsantrasyonumuzu asla kaybetmemeliyiz. Bunları yaparsak şampiyonluk kupasını Bursa'ya getiririz. Ben burada çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı çok seviyorum" dedi.
Raşit hocanın disiplinine hayran olduğunu ifade eden Miu, "Ben Bursaspor'da küme düşmenin acısını yaşadım. Bu sene şampiyon olarak bu acıyı unutturmak istiyoruz" diye konuştu.

Bursa'nın harika bir şehir olduğunu kaydeden Cornel Danut Fresineanu her tarafın tarih koktuğunu vurguladı. İnsanların bakışının ve yardımcı olmalarının kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Fresineanu, "İnanıyoruz, çok çalışıyoruz, başaracağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 13:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?