5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Fenerbahçeliler'den gövde gösterisi

Bursa Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen Güney Marmara Güçbirliği Toplantısı'na katılan 20 tane Fenerbahçe Derneği'nin yöneticisi Bursa'da gövde gösterisi yaptı.

Almira Otel'de düzenlenen toplantıya katılan Fenerbahçe taraftarları birbirleriyle daha iyi kaynaşarak tanışma imkanı buldu. Kokteyl öncesi düzenlenen toplantıda 2006 yılına kadar Bursa'da 5 bin tane Fenerbahçe kartının satılması planlandığı belirtildi.

Toplantıda, Fenerbahçe kartının yanısıra, futbol altyapı okullarının derneklere faydaları ve Fenerbahçe Televizyonu'na dernekler vasıtası ile reklam verme konularının konuşulduğu öğrenildi. Toplantı sonunda ise tüm Fenerbahçe dernekleri yöneticileri verilen kokteylde biraraya geldiler.

Fenerium Genel Müdürü Tuğrul Akas yöneticilere Fenerbahçe taraftar kartı hakkında bilgi verdi. Karta herkesin destek vermesini isteyen Akas, kartın yararlarından bahsetti.

Akas, "Fenerbahçe Kartı projesinin temel hedefleri, Fenerbahçe taraftarı olmanın ayrıcalığını taraftarlarımıza yaşatmak, kulübümüzle taraftarımız arasındaki bağı güçlendirmek, kulübümüzün taraftarımız hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmasını sağlamak, sporcularımızla taraftarımızı biraraya getirmek ve tüm sportif ve ticari faaliyetleri Fenerbahçe Kart üzerinden yönetmek olarak ifade edilebilir. Taraftarlar premium karta 350, gold karta 100, classic karta da 35 YTL karşılığında sahip olabilecek. Bütün amacımız Fenerbahçe taraftarını iyi tanımak, hem kazanmak, hem de kazandırmak" dedi.

Bursa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Levent Kurtuldu ise böyle geniş çaplı toplantıyı Bursa'da gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 12:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?