1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

'Galibiyet sürpriz değil'

İnegölspor, Fortis Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek, puanını 4'e yükseltti. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç yaşayan İnegölspor, galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

İnegölspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş gibi büyük bir takımı ilçelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Maçı, mücadele ederek kazanabileceğimizi biliyorduk. Kazanmak için sonuna kadar savaştık. Beşiktaş, nitelikli oyunculara sahip bir takım ama bu oyuncuların bozuk zeminde yeteneklerini kullanamayacaklarını tahmin ediyorduk. Çok sayıda pozisyon yakaladık, birini değerlendirebildik" dedi. Bilaloğlu, İnegölspor kadrosunun 400 bin YTL'ye kurulduğunu, en pahalı futbolcularının 65 bin YTL ile Metin Akan olduğunu, golü atan Ferdi'yi ise 15 bin YTL'ye aldıklarını söyledi.

İnegöl Belediye ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını belirterek, "Genç bir takımız. Bizi izlemeye devam edin. Bu takımın hocası da, başkanı da farklı. Sezon başında 2. Lig A Kategorisi'ni hedefleyerek, güçlü bir kadro kurduk. Yükselme Grubu'nda iyi sonuçlar alamamıştık ama bundan sonra daha iyi olacağız. Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorduk. Beşiktaş karşısında aldığımız galibiyet sürpriz değil. İnegölsporlu oyuncular, aslanlar gibi çıkıp mücadele etti ve haklı bir galibiyet aldı'' diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana maç sonrası basın toplantısı düzenlemezken, oldukça üzgün oldukları gözlenen siyah-beyazlı futbolcular da basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 19:50:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?