1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Genç tenisçiler Bursa'da buluştular

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Büyükşehir Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Bursa Tenis İl Birinciliği Turnuvası'na 6 kulüpten 137 sporcu katıldı. 

Bu yıl yenilenen kortlarıyla ilk defa bir organizasyona ev sahipliği yapan Belediyespor Tesisleri'ndeki tenis kortları, yarışmacı, hakem ve gözlemcilerin takdirini kazandı. 12-14-16 ve 18 yaş grubunda yapılan turnuvaya Büyükşehir Belediyespor, DSİ, Işıklar Askeri Lisesi, Yıldırım Belediyespor, Namık Sözeri Spor Kulübü ve Uludağ Üniversitesi'nin yanı sıra ferdi olmak üzere toplam 137 tenisçi katıldı. 

Turnuvada dereceye girebilmek için kıyasıya yarışan genç raketler, örnek dostluklarıyla da dikkat çekti. 12 yaş bayanlarda Büyükşehir Belediyespor'dan Ece Kuşçu birinci olurken, Uludağ Üniversitesi'nden Ceren Durgun ikinciliği kazandı. Aynı kategoride erkeklerde ferdi katılan Muhammed Haylaz birinci, DSİ'den Keremcan Atan da ikinci oldu. 

14 yaş bayanlar da Büyükşehir Belediyespor'dan Pervin Çelik birinci, DSİ'den Burcu Güler de ikinciliği kazanırken, erkekler de DSİ'den Burak Mestanlı birinci, Muhammed Haylaz ikinci oldu. 16 yaş bayanlar kategorisinde DSİ'den Ece Özalp birinci, yine aynı kulüpten Nilüfer Aktaş ikinciliği kazanırken, erkekler kategorisinde ise Namık Sözeri Spor Kulübü'nden Mustafa Vatansever birinci, DSİ'den Hasan Karatüfek ikinci oldu. 

18 yaş bayanlar da DSİ'den Sena Gani birinci, yine aynı kulüpten Seda Özcan da ikinci olurken, erkeklerde ise DSİ'den Doğukan Karayılanlıoğlu birinci, Işıklar Askeri Lisesi'nden Tolga Uluöz de ikinci oldu.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 18:43:54
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 19:05:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?